Hvordan skal du nogensinde finde ud af hvilken type bredbånd du skal vælge? Der er mange ting man kan spørge sig selv om inden man skynder sig ud og køber det første og det bedste bredbånd derude.

Spørgsmål man stille inden man køber bredbånd:

1. Hvor mange er i i husholdningen der skal bruge internettet? Hvis i er mange der er på hver dag, skal i sandsynligvis op og have en af de store pakker, da det ellers kan blive en noget træg oplevelse for alle parter, hvis i ikke har forbindelsen i orden. Det er specielt vigtigt at man sørger for at få en ordentlig router med til sit bredbånd, da man ellers vil have et problem i disse dage hvor alle er på trådløst netværk.

2. Bliver der streamet meget? Det er efterhånden svært at finde en husholdning der ikke har en eller to streaming tjenester derhjemme. Derfor er det også blevet mere krævende af ens bredbåndsforbindelse, og de dage hvor en familie på 5 kunne klare sig med en 10 mbit forbindelse er for længst ovre, især hvis der er teenagere i huset.

3. Hvilken hastighed vil jeg have? Hvis man slet ikke gider døje med at tingene går langsomt til tider, så bør man overveje mulighederne for at få fiber bredbånd. Selvom det langt fra er de fleste der har umiddelbar adgang til fiber bredbånd, kan man altid være en af dem sørger for at de forskellige udbydere kommer til ens landsdel. Jo flere der tilslutter sig, jo større er sandsynligheden for at de lytter og ligger vejen forbi med kablerne. Alternativt bør man sørge for at man har mulighed for at få en rigtig høj bredbånds forbindelse i kobber, man kan efterhånden få forbindelser der tangerer noget der minder om fiber.

Husk ligeledes at sammenligne priser på kryds og tværs af udbyderne.